ÖZGÜR TURHAN GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Özgür Turhan Stand-Up


İşte size komik bir adam! Bu söylemimizi yanlış anlamayın sakın, Özgür Turhan sadece sözleri ile değil duruşuyla dahi iyi bir komedyen. Bu sebepten de gerçekten komik biri kendisi.
YouTube videoları ile hayatımıza giren Özgür Turhan Stand-Up gösterisi ile seyircisi ile buluşur. Üstelik kapalı gişe olan gösteriye bilet bulmak oldukça zor. Gösteri sırasında beklenmedik durumlar karşısında anlık tepkileri ile de işinde ne kadar başarılı olduğunu bir kez daha ispatlıyor. Güncel esprileri, gerek kendi çevresi gerekse Türkiye gündemi hususundaki başarılı gözlemleri ile seyircisine çok keyifli bir iki saat geçirten Özgür Turhan'ın stand up gösteri bir Kültür İstanbul tavsiyesidir. 

Özgür Turhan kimdir ?

Sinema ve dizi film oyuncusu, sosyal medya fenomeni, youtuber, komedyen, şovmen. 1992, Kayseri doğumlu. İzmir Balçova Lisesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Youtuber Deniz Bağdaş ile evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi gibi kendisinin de yotube kanalı vardır. Ayrıca çeşitli sahnelerde stant up gösterileri yapmaktadır.

Özgür Turhan, 2014 yılından itibaren çeşitli film ve dizilerde yer aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir