KOMEDİNİN YÜKSELENİ : DOĞU DEMİRKOL

   Doğu Demirkol… İsmini sadece tüm Türkiye'de değil yurt dışı turneleri ile Amerika,Almanya gibi birçok ülkede de duyurmuş bir marka olmaya başladı bile. Sahnede başarısızlıklarını anlatırken bile aslında ne kadar başarılı bir komedyen olduğunu o kadar iyi anlıyoruz ki.

   En az 100 ün üzerinde stand up gösterisini kapalı gişe oynamasının yanı sıra Güldür Güldür Show daki tek kişilik gösterileriyle sahnede yerini almaktadır. Peki bu kadar mı ? Tabi ki hayır…  Ahlat Ağacı ve Ölümlü Dünya filmlerindeki başarılı performanslarıyla farklı kulvarlarda ne kadar başarılı olduğunu ve olacağını da ispatlamıştır. Ayrıca  21 Şubat tarihinde gösterime girecek olan Bayi Toplantısı filmindeki rolü de sevenleri tarafından merakla beklenmektedir. Bu örnekleri o kadar çoğaltabiliriz ki…  Peki dizi sektöründe görebilecek miyiz derken   TRT 1 ekranlarında  yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Tarık rölüyle de sevenlerinin gönlünde yine taht kurmayı başarmıştır Doğu Demirkol…

    

 

  

    Stand Up gösterilerinde kendi hayatından kendi yaşadığı olaylar üzerinden yola çıkarak gösterilerini yazan ve sunan Doğu Demirkol, 'gösterilerin çok iyi gidiyor ne düşünüyorsun?' diye soranlara 'şükür uğraşıyoruz.' diyerek mütevazi duruşuna iddialı kimliğini ekliyor ve tüm izleyicilerini gülmekten kırıp geçiriyor. 

    Bizlerde bu genç yeteneği merak ettik ve CKM gösterisine  giderek bu kadar konuşulan bir ismi izleme fırsatı bulduk. Her esprisine ayrı kahkahalar ile  karşılık verdiğimiz gösteriyi herkese terapi niteliğinde şiddetle tavsiye ederiz. 

    Doğu Demirkol'un tüm etkinlik takvimini takip etmek isteseniz insagram üzerinden bkmmutfakorganizasyon

adresini takip edebilirsiniz. Biletler ise biletix de. 

 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir